Tallinnan bussi 2 – Bussi satamasta keskustaan lentokentälle

Tallinnan bussilinja 2 on varmaankin keskimääräiselle suomalaisille matkustajille Tallinnan hyödyllisin bussilinja. Se on hyvä vaihtoehto, jos haluaa kulkea halvalla satamasta keskustaan tai sen eteläosiin kantamuksien kanssa. Se kulkee myös Tallinnan lentokentälle, joten Suomesta Tallinnan lentokentälle haluaville se on hyvä vaihtoehto.

Tallinnan bussi 2:n reitti

Bussin reitti lähtee liikkeelle terminaali A:n edestä, jonne saapuvat Eckerö Linen ja Viking Linen laivat. Bussipysäkki sijaitsee terminaalista ulostellessa etuoikealla.

Reitin toisena pysäkkinä on terminaali D, jonne saapuvat Tallinkin laivat. Bussipysäkki sijaitsee noin 100 metrin päässä terminaalin ovista keskustaan päin.

Terminaalien jälkeen ensimmäinen pysäkki on A. Laikmaa, joka sijaitsee aivan kaupungin ydinkeskustassa Viru Keskuksen ja Hotell Tallinkin välissä.

Tämän jälkeen bussilla on myös toinen pysäkki keskustassa (Tornimäe). Se sijaitsee ydinkeskustan eteläosassa Stockamanin tavaratalon vieressä ja Tallinnan korkeimpien pilvenpiirtäjien juurella.

Seuraavat pysäkit Keskturg, Bussijaam(bussiasema) ja Sossimägi ovat yhden Tallinnan pääsisääntuloväylän Tartu Maanteen varrella. Näiden jälkeen bussi kulkee Ülemisten alueen läpi ja pysähtyy lentokentän edessä.

Lentokentän jälkeen bussi jatkaa vielä Mõigun alueelle, jonne useimmilla suomalaisilla ei kuitenkaan ole yleensä erityistä syytä mennä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *