Tallinnan bussi 2 – Reitti satamasta lentokentälle

Tallinnan bussilinja 2 on varmaankin keskimääräiselle suomalaisille matkustajille Tallinnan hyödyllisin bussilinja. Se on hyvä vaihtoehto, jos haluaa kulkea halvalla satamasta keskustaan tai sen eteläosiin kantamuksien kanssa. Se kulkee myös Tallinnan lentokentälle, joten Suomesta Tallinan lentokentälle haluaville se on hyvä vaihtoehto.

Tallinnan bussi 2:n reitti

Bussin reitti lähtee liikkeelle terminaali A:n edestä, jonne saapuvat Eckerö Linen ja Viking Linen laivat. Bussiysäkki sijaitsee terminaalista ulostullessa etuoikealla.

Reitin toisena pysäkkinä on terminaali D, jonne saapuvat Tallinkin laivat. Bussipysäkki sijaitsee noin 100 metrin päässä terminaalin ovista keskustaan päin.

Terminaalien jälkeen ensimmäinen pysäkki on A. Laikmaa, joka sijaitsee aivan kaupungin ydinkeskustassa Viru Keskuksen ja Hotell Tallinkin välissä.

Tämän jälkeen bussilla on myös toinen pysäkki (Tornimäe) keskustassa. Se sijaitsee ydinkeskustan eteläosassa Stockamanin tavatatalon vieressä ja Tallinnan korkeimpien pilvenpiirttäjien juurella.

Seuraavat pysäkit (Keskturg, Bussijaam ja Sossimägi) ovat yhden Tallinnan pääsisääntuloväylän Tarto Maanteen varrella. Näiden jälkeen bussi kulkee Ülemisten alueen läpi ja pysähtyy lentokentän edessä.

Lentokentän jälkeen bussi jatkaa vielä Mõigun alueelle, jonne useimmilla suomalaisilla ei kuitenkaan ole yleensä erityistä syytä mennä,

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *