Euroopan rantalomakohteet – 5 yllättävää vaihtoehtoa vuodelle 2022

Suomalaisille Euroopan tutuimpia rantalomakohteita ovat esimerkiksi Kanariansaarten ja Aurinkorannikon rannat. Tässä kuitenkin 5 vähemmän tunnettua ja harkinnanarvoista ideaa Euroopan rantalomakohteista vuodelle 2022.

Rantalomakohteet Eurooppa 2022

Hvar

Hvarin saari sijaitsee Kroatiassa lähellä suosittua Splitin kaupunkia ja lauttamatka sieltä vie noin tunnin verran. Vain pari kilometriä leveä, mutta kymmeniä kilometrejä pitkä Hvarin saari tarjoaa paljon rantalomaa etsivälle. Siihen on myös viitattu Adrianmeren St. Tropezina.

Korsika

Ranskaan kuuluva Korsika on Välimeren suurimpia, mutta silti vähemmän tunnettuja saaria. Rantojen ohella Korsika tarjoaa myös kauniita pikkukaupunkeja ja luontokohteita. Korsikalta löytyy paljon kauniita lähes koskemattomia rantoja, mutta tunnetuimpia rantoja ovat esim. pohjoisen Calvi, sekä eteläiset Pinarello sekä Palombaggia.

Mykonos

Mykonos on Kreikan saaria ja sijaitsee keskellä Agrinmeren saaristoa. Mykonos on ollut suosittu matkakohde, mutta se on edelleen hyvä vaihtoehto jos miettii Kreikan lomaa. Bilekansan suosimien rantojen ohella saarella on myös vaihtoehtoja perhelomailijoille.

Sardinia

Sardinia on Välimeren toiseksi suurin saari, mutta se on jäänyt pahasti pikkuserkkunsa Sisilian varjoon. Erityisen tunnettu on pohjoisen maaginen smaragdirannikko, mutta myös saaren päälentokenttien Cagliarin ja Algheron lähellä on hyvin rantalomaan soveltuvia paikkoja.

Tropea

Tropea on vähemmän tunnettu rantakohde Italian saappaankärjessä Calabriassa. Tyrrhenanmerestä kalliojyrkänteen päälle rakennettu Tropea on mielenkiintoinen vaihtoehto uutta rantalomakohdetta etusivulle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.