Suomen matkatoimistot

Suomessa on lukuisia matkatoimistoja, jotka tarjoavat asiakkailleen hyvin monentyyppisiä valmismatkoja. Suomen suurimpia matkanjärjestäjiä ovat esimerkisi Aurinkomatkat ja TUI, mutta on myös lukuisia pienempiä ja paikallisia tai tietyntyyppisiin matkoihin erikoistuneita matkatoimistoja.

Luettelo Suomen matkatoimistoista (ei kaiken kattavat)

Albatros travel

Pohjoismainen kiertomatkojen järjestäjä, joka on toiminut Suomessa vuodesta 2013 lähtien. Tarjoaa hyvin monentyyppisiä matkoja, myös Euroopan ulkopuoelle.

Alppimatkat

Alppimatkat on nimensä mukaisesti Alpeille suuntautuvien lomamatkojen järjestäjä. Matkoja Italian ja Itävallan alpeille. Ei pelkästään laskettelua vaan tarjoaa matkoja myös kesäkaudella.

Apollomatkat

Apollomatkat on yksi Pohjoismaiden suurimmista matkatoimistoista. Se tarjoaa matkakohteita sekä Euroopassa, että pidemmällä. Matkakohteet painottuvat kuitenkin lämpimämpiin kohteisiin.

Aurinkomatkat

Aurikomatkat on Suomen suurin matkojen järjestäjä ja on osa Finnair-Konsernia. Sekä matkakohteiden että matkatyyppien valikoima on myös todella laaja.

Fascada

Pienempi matkatoimisto, joka tarjoaa tarkemmin räätälöityjä yksilöllisiä matkapaketteja Espanjaan ja Portugaaliin matkustaville.

Lähialuematkat

Venäjän ja sen lähialueiden matkoihin erikoistunut matkatoimisto. Tarjoaa sekä opastettuja että omatoimimatkoja. Lisäksi tarjoaa myös viisumeita, myös muualle kuin Venäjälle.

Ikaalisten matkatoimisto

Ikaalisten matkatoimistolla on nimestään huolimatta toimistoja myös muualla Suomessa. Tarjoaa matkoja eripuolille Eurooppaa. Sekä kaupunkilomia että kiertomatkoja, mutta myös esimerkiksi kylpylälomia.

Olympia

Olympia on matkatoimisto, joka on erikoistunut erityisesti kaukomatkojen järjestämiseen. Tarjoaa kohteita kaikilla mantereillaja hyvin erityyppisiä matkavaihtoehtoja.

Pamplemousse

Pamplemousse on pienempi Ranskan matkoihin erikoistunut matkatoimisto. Pyrkii tarjoamaan aidosti paikallisia kokemuksia.

Tjäreborg

Tjäreborg on yksi Suomen suurimmista matkatoimistoista ja tarjoaa myös hyvin laajan kattauksen erityyppisiä ja eri paikkoihin suuntautuvia matkoja.

TUI

Suomen toiseksi suurin matkatoimisto, joka tarjoaa monenlaisia eri matkoja hyvin moniin eri kohteisiin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *