Suorat lennot Turusta Eurooppaan 2019

Turun lentokenttä on Helsingin jälkeen eteläisen Suomen suurin ja sieltä on jonkin verran lentoja myös Suomen ulkopuolelle. Tässä Euroopan listaus kaupungeista, joihin Turusta on suoria lentoja vuonna 2019.

Tukholma (SAS)

SAS lentää Turusta Tukholman pääkentälle Arlandaan lukuisia kertoja viikkossa. Arlandasta on luonnollisesti paljon jatkolentomahdollisuuksia muualle.

Riika (Air Baltic)

Air Baltic lentää Riikaan Turusta peräti kuusi kertaa viikossa. Riika on myös keskeinen vaihtopaika AirBalticilla, joten Riian kautta onkin mahdollista matkustaa jo huomattavan moniin kohteisiin ympäri Eurooppaa.

Gdansk (Wizz Air)

Gdansk on muodostunut turkulaisille helpoksi matkakohteeksi sen jälkeen kun unkarilainen lentoyhtiö Wizz Air alkoi tarjota sinne halpoja lentoja Turusta.

Kaunas (Wizz Air)

Wizz Air aloitti syyskuussa 2018 Turusta lennot myös Liettuan Kaunasiin. Lentoja on ollut kaksi kertaa/viikko.

Krakova (Wizz Air)

Kolmas kaupunki johon Wizz Air alkoi tarjota Turusta lentoja, on Puola Krakova. Ensimmäiset lennot ovat 2019 toukokuussa.

Lontoo (Wizz Air)

Neljäs kaupunki, joihin Wizz aloittaa lennot on Lontoo. Se lentää heinäkuusta 2019 alkaen Lontoon seudun neljänneksi suurimmalle kentälle Lutoniin.

Skopje (Wizz Air)

Wizz Airin yhteyksistä eksoottisiin suuntautuu Balkanille Makedonian pääkaupunki Skopjeen. Lennot Turusta skopjeen starttaavat heinäkuussa 2019.

Kutaisi (Wizz Air)

Kesällä 2020 Wizz Air alkaa lentää Turusta Georgian Kutaisiin.

.