Ryanair suorat lennot Helsingistä Eurooppaan

Halpalentoyhtiö Ryanair aloitti loka-marraskuun 2021 vaihteessa lennot Helsingistä kahdeksan Euroopan kohteeseen.

Beauvais (Pariisi)

Beauvaisin lentokenttä lasketaan joskus Pariisin kolmoskentäksi. Se on kuitenkin pienehkö lentokenttä 75 kilometriä Pariisista pohjoiseen, josta on Pariisin ohella näppärää matkustaa myös esimerkiksi Normandiaan.

Bergamo

Bergamon lentokenttä on Pohjois-Italian toiseksi suurin lentokenttä. Joskus siihen viitataan myös yhtenä Milanon lentokentistä. Bergamo on itsessään on mahdollinen lomanviettopaikka, mutta sieltä on hyvät yhteydet Milanoon, muualle Lombardiaan ja järvialueille.

Cherleroi

Charleroin lentokenttä on Belgian toiseksi suurin lentokenttä Valloniassa. Joskus siihen viitataan Brysselin kakkoskenttänä, mutta matkaa Brysseliin on kuitenkin noin 50 kilometriä. Sieltä on kuitenkin hyvät yhteydet sekä Brysseliin että muualle Belgiaan.

Lontoo Stanstead

Stansteadin lentokenttä yksi Lontoon suurista lentokentistä kaupungin koillispuolella lähempänä yliopistokaupunki Cambridgea.

Kaunas

Kaunas on Liettuan kakkoskaupunki ja siellä on myös maan toiseksi suurin lentokenttä. Kaunas soveltuu hyvin viikonloppukohteeksi.

Riika

Lentoja Helsingistä Riikaan tarjoavat jo Finnair ja airBaltic, mutta nyt sinne tarjoaa lentoja myös Riika.

Poznan

Poznan on Puolan suuremmista kaupungeista vähemmän tunnettu, mutta oikein soveltuva lomakohde viikonloppumatkalle.

Varsova (Modlin)

Modlin on Varsovan lentokentistä selvästi pienempi. Lentokenttä sijaitsee noin 45 kilometriä Varsovan keskustasta luoteeseen.