Riika bussi 22 – Lentokentältä keskustaan

Jos haluaa siirtyä julkisilla kulkuvälineillä lentokentältä Riian keskustaan, on vaihtoehtona bussi 22. Tämä on ainoa lentokentältä lähtevä Riikan julkisen liikenteen bussi, mutta se lähtee kuitenkin hyvin lentokentän uloskäynnin vierestä, kunhan kulkee 100 metrin matkan parkkipaikan yli.

Bussimatka keskustaan kestää noin 30 minuuttia ja maksaa vain 1,15 € etukäteen automaatista ostettuna ja 2€ kuljettajalta.

Riika bussi 22

Bussilla on kuitenkin kymmenisen pysäkkiä ennen kuin se edes ylittää joen Riian keskustan puolelle. Keskustan puolella bussilla on neljä pysäkkiä. Ensimmäinen on heti joen ylittämisen jälkeen ja se on kaikkein lähimpänä vanhan kaupungin ydinpaikkoja ja useille paras paikka jäädä pois. Pysäkin nimi on 11.Novembra Krastmala. Vierestä kulkee myös raitiovaunulinjoja

Seuraava pysäkki on aivan Stockmannin vieressä vanhan kaupungin eteläpuolella. Tämä on useimmille toinen parhaista paikoista jäädä pois, sillä se on lähimpänä Riian modernimpaa keskustaa. Pysäkin nimi on Autoosta.

Tämän jälkeen bussilla on vielä pysäkit juna-aseman vieressä ja Dzirnavu Ielalla, jota pitkin pääsee myös ihan hyvin Riian uuteen keskustaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *